Pages

Monday, 28 December 2009

Salam Pertemuan

Assalamualaikum sahabat2 sekalian,
rasenya dah banyak sangat sawang yg melekat kat laman ni,dek xde masa nak "update" selalu semenjak final exam mase tahun 1 dulu.Mintak maaf banyak kpd sahabat2 yg buat "link" blog ana pada blog kalian semua tetapi diri yang lemah ini terkene penyakit malas di tambah dah tidak ada internet kat rumah(ni pun pinjam broadband kawan).Insyaallah,a'la kulli hal..ana cuba melangkah kembali menyelusuri medan dakwah ini walaupun agak keberatan lantaran diri yang masih kejahilan ilmu agama mahupun perubatan.wallahu a'lam...

0 comments: