Pages

Thursday, 2 July 2009

SALAM BERTEMU



Rasenye dah 3 minggu x update blog ni,
bkan x mahu tapi macan2 masalah melanda,mintak maaf pada sahabat2 sekalian,
anda masuk blog ana dalam keadaan ana masih belum update lagi,
lantaran masalah internet yg terputus sejak 3 minggu lalu yg baru semalam ok....
insyaallah lepas ni ana mula balik menulis,tapi x leh kerap sangat bulan ni,
hanya tinggal 23 hari lagi,
exam final first year medical school for Malaysian student(group c) university of zagazig......
doakan ana berjaya menjawab soalan nanti dengan baik.....
ape2 pun selamat bercuti lah pada sahabat2 sekalin kat mesir ni.......
rasenye semua dah cuti kecuali group january intake tanta university dan zagazig university je...
tp tanta university mula exam minggu depan dah untuk january intake...
selamat lah semua....
buat yang terbaik............
wassalam

0 comments: